Kosten en vergoeding

Op het moment werkt Van Hoof Psychologie niet met eigen contracten met zorgverzekeraars en is ervoor gekozen om de behandeltrajecten via 1nP uit te voeren, waarover hieronder meer informatie te lezen is. Neem gerust contact op bij vragen.

Aanmelding via 1nP

Ik ben aangesloten bij 1nP, onderdeel van de Parnassia Groep. Dit is een netwerk van zelfstandig werkende professionals in de GGZ. Hiermee behoud ik zelfstandigheid en heb ik toch de voordelen van overleg met collega's, waarneming bij ziekte of vakantie en indien nodig kan de crisisdienst worden ingeschakeld. Via 1nP zijn bij mij trajecten mogelijk in de Basis GGZ en in de Specialistische GGZ. Deze behandelingen worden geheel vergoed door alle zorgverzekeraars. De aanmelding en de facturering loopt via 1nP. Na overleg of er ruimte is bij mij, kunt u zich online inschrijven via 1nP.

Zelf betalen

Wanneer de gesprekken niet via de verzekeraar lopen, is rechtstreekse betaling mogelijk. Het tarief is 110 euro per behandelsessie van 45 minuten en 140 euro voor een intakegesprek van 60 minuten. Deze bedragen zijn inclusief BTW.

Supervisie en leertherapie

Het tarief is 110 euro per sessie van 45 minuten en 140 euro voor een intakegesprek (in geval van leertherapie) van 60 minuten. Deze bedragen zijn inclusief BTW.

Annuleren van afspraken

Het kan wel eens voorkomen dat een eenmaal gemaakte afspraak toch niet uitkomt. Afspraken kunnen telefonisch of per e-mail afgezegd worden, liefst meer dan 48 uur van tevoren. Dan kan iemand anders gebruik maken van het tijdstip van de afspraak. Voor afspraken die niet tijdig (later dan 24 uur van tevoren) worden afgemeld, wordt een tarief van 50 euro gerekend, om de onkosten zoals praktijkhuur en de gereserveerde tijd te dekken. Dit bedrag is niet te declareren bij de zorgverzekeraar en komt dus voor eigen rekening.